Coaching en therapie

Coaching/individuele (familie) opstellingen

Coaching kan je helpen om inzicht te krijgen in jouw patronen, de herkomst van deze patronen en de mogelijke stappen die je kunt zetten op weg naar heling. Bij het coachen maak ik gebruik van diverse methoden (voor een nadere toelichting op mijn werkwijze klik hier). Bij coaching zijn ook een of meerdere individuele opstellingen een mogelijk onderdeel van het coachingstraject. Veel vragen zijn geschikt om te bekijken met een opstelling. Voor individuele opstellingen maak ik gebruik van tafelopstellingen en grondankers. Mocht je meer willen weten over opstellingen, dan vind je meer informatie op de pagina ‘opstellingen’.

Elke vraag of elk thema waar mensen mee worstelen is weer anders. Het is op voorhand dan ook niet te zeggen hoeveel sessies nodig zijn om je te ondersteunen in jouw proces. Soms kan 1 sessie al voldoende inzicht en ondersteuning bieden en soms is een aantal sessies nodig. Samen bekijken we in de eerste sessie wat nodig is. Voorafgaand aan de eerste sessie vraag ik je om een intakeformulier in te vullen.

Relatiecoaching / relatietherapie

Relatiecoaching / relatietherapie kan jullie ondersteunen bij relatievraagstukken. Er zijn veel verschillende aanleidingen voor mensen om begeleiding te zoeken. Op de pagina ‘relatiebegeleiding‘ vind je hier meer informatie over. We starten een traject altijd met een intake. Voorafgaand aan de intake vraag ik jullie een intakeformulier in te vullen. Daarna is het afhankelijk van jullie vraag hoeveel sessies er nodig zijn. Dit leggen we op voorhand niet vast, omdat enkele sessies soms al heel veel in beweging kunnen zetten en er voor dat moment niet meer nodig is. Maar het kan ook zo zijn dat er gedurende het traject een nieuw vraagstuk bij komt en nog een aantal extra sessies nodig zijn. Om toch een indicatie te kunnen geven, is mijn ervaring dat 6-8 sessies vaak al flink wat in beweging kunnen zetten. 

Online coaching en therapie

Voor coaching of familie opstellingen ben je/zijn jullie van harte welkom in mijn praktijk in Amersfoort. Maar ik bied sessies (zowel individueel als voor stellen) ook online aan via videobellen.

Tarieven

Een coachingssessie/individuele opstelling duurt 1,5 uur en kost 90 euro. 

Een sessie relatietherapie/-coaching duurt 1,5 uur en kost 110 euro.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Coaching en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekering. Ik ben echter van mening dat iedereen in staat moet kunnen zijn om toegang te hebben tot coaching en (relatie) therapie, ook mensen met een wat kleiner budget. Mocht jouw inkomen het niet toelaten om deze tarieven te betalen, dan sta ik ervoor open om in overleg te zoeken naar een passende oplossing.

Heb je na het bekijken van mijn website nog niet voldoende voeling bij wie ik ben of wil je me eerst ontmoeten voordat je besluit om een coachgesprek met mij aan te gaan, dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of kunnen we elkaar online ontmoeten. Deze kennismaking duurt ongeveer een half uur en hieraan zijn geen kosten verbonden. 

Een paar ervaringen van mijn coaching en therapie…..

Relatieopstelling

Opstelling met grondankers

Opstelling onverwerkte emoties